Koulutuksiin sisältyy mentorin tuki vuodeksi

Opi kokeneilta UX-ammattilaisilta

Verkkokurssi

Opiskele omaan tahtiin

UX/UI-suunnittelun perusteet

Aloita omaan tahtiin
Opi käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun keskeiset menetelmät itsenäisesti omaan tahtiin verkko-oppimateriaalin kautta opiskellen.
590 € (+ alv)

Etäkoulutukset

Verkko-oppimateriaali ja videopuheluita

UX/UI-suunnittelun ja Figman perusteet

Aloitus 10.10.2024 · Kesto 6 vk
Opi UX/UI-suunnittelun (käyttöliittymäsuunnittelun) keskeiset menetelmät ja parhaita käytäntöjä. Koulutus sisältää myös UX-alalla suositun Figma -suunnitteluohjelman perusteet.
890 € (+ alv)

Figma PRO – alkeista ammattitasolle

Aloitus 15.8.2024 · Kesto 6 vk
Opi Figman keskeiset ammattikäytön toiminnot, kuten autolayout- ja komponenttitoiminnot. Harjoitustehtävissä rakennetaan UI-komponenttikirjaston peruskomponentteja, jota voi käyttää Design Systemin osana.
790 € (+ alv)

Ilmainen UX-suunnittelun lyhytkurssi

Sähköpostitse toimitettava verkkokurssi. Sisältää videoita, tekstejä ja harjoituksen, jossa opit käytännön design-taitoja Figma-suunnitteluohjelmalla.

Tilaa lyhytkurssi

Henkilökohtaiset koulutukset

Opi syvällisemmin sinua kiinnostavista aiheista

Palvelumuotoilun ja AI-työkalujen perusteet

Tehokurssi digikonseptin kehittämisestä yhdistellen palvelumuotoilun menetelmiä ja viimeisimpiä tekoälyä hyödyntäviä työkaluja. Kurssin menetelmät sopivat uuden palvelukonseptin tai startup-liikeidean kehittämiseen, ja myös olemassa olevan palvelun jatko-kehitykseen.

Tulossa

Tulevia koulutuksia

Practical Skills of Lead Designer

Learn hands-on methods that will help you to take a leading role in your UX career. The online course is designed for an experienced UX or service designer.

Kaikki koulutukset sisältävät UX-ammattilaisen tuen vuodeksi

Sinulla on yhden vuoden ajan mahdollisuus kysyä palautetta tai apua mentorilta. Myös käyttöoikeus oppimateriaaliin säilyy 1 vuoden ajan, jolloin jatkaa opiskelua ja harjoittelua vielä koulutuksen päätyttyä.

Etkö ole varma mikä koulutus sopii sinulle?

Lataa maksuton UX-aloittelijan opas.

Lataa opas

Ilmainen UX-suunnittelun lyhytkurssi

Sähköpostitse toimitettava verkkokurssi. Sisältää videoita, tekstejä ja harjoituksen, jossa opit käytännön design-taitoja Figma-suunnitteluohjelmalla.
Verkkokurssi · 0 €
Tilaa lyhytkurssi

Tilaa koulutus- ja UX-vinkit

Haluaisitko saada kuukausittain sähköpostiisi vinkkejä UX/UI-suunnitteluun liittyen ja tiedon alkavista koulutuksista? Liity muiden UX-suunnittelusta kiinnostuneiden joukkoon!

Tilaa UX-uutiskirje