Yritys

Avoimet työpaikat: Hae osa-aikaiseksi mentoriksi

 
 

UX Academy Finland™ tarjoaa käytännön taitoja painottavaa koulutusta

  • Digitaalisesta palvelumuotoilusta (Service Design / Design Thinking),
  • Käyttäjäkokemuksen suunnittelusta (UX / User Experience Design) ja
  • Käyttöliittymäsuunnittelusta (UI / User Interface Design).

Missio

Yrityksen missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX/UI-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat laajalti käyttöön. Hyödyntämällä ketteriä ja käyttäjälähtöisiä ajattelutapoja sekä loppukäyttäjät osallistavaa suunnitteluprosessia digitaaliset palvelut kehittyvät helppokäyttöisiksi ja samalla usein myös liiketaloudellisesti menestyviksi.

Opetusmenetelmä

UX Academyn opetusmenetelmä perustuu ”käänteiseen opetukseen” (= flipped classroom), jossa opiskelija aluksi perehtyy kunkin kurssin osion taustamateriaaliin itsenäisesti ja pyrkii soveltamaan oppimaansa harjoituksia tekemällä. Sen jälkeen opiskelija keskustelee aiheesta mentorin kanssa, joka täydentää puuttuvaa tietoa opiskelijan henkilökohtaisen tarpeen mukaan, ja antaa palautetta harjoitustehtävistä.

Oppimisessa keskeisessä osassa ovat käytännönläheiset harjoitustehtävät, joissa oppiminen tapahtuu omakohtaisen kokemuksen kautta.  Käytännön harjoitusten tekeminen myös nopeuttaa uusien taitojen käyttöönottoa opiskelijan työelämässä.

 

 

 

Ota haltuun User Experience (UX) eli käyttäjäkokemus

UX Academy Finlandin kursseilla opit käytännön taitoja, joita design-ammattilaiset työelämässä hyödyntävät. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. digitaalisen konseptin suunnittelu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX design) ja käyttöliittymäsuunnittelu (UI design).

Lue lisää yrityksestä


Tiimin kouluttaminen

Jos samasta yrityksestä on tulossa monta osallistujaa johonkin koulutukseemme, pyydä tarjous sähköpostitse! UX Academystä voit saada tiimillesi myös räätälöidyn koulutuksen tai työpajan UX/UI-suunnittelun perusteista, jolloin sisältö voidaan sopia tarpeenne mukaan. Koulutukset toteutetaan etänä videoyhteyden kautta.

Pyydä tarjous sähköpostilla


Tilaa UX-vinkit sähköpostiisi

Haluaisitko saada silloin tällöin vinkkejä UX/UI-suunnitteluun liittyen ja tietoa UXA:n uusista koulutuksista? Liity muiden digitaalisesta suunnittelusta kiinnostuneiden joukkoon!

Tilaa UX-vinkit