Kurssit

Kaikki koulutuksemme ovat verkkokursseja. Kurssien aikana opiskelijalla on mahdollisuus keskustella mentorin kanssa viestien ja etätapaamisten välityksellä.

Käytännön digitaalinen palvelumuotoilu

Tällä verkkokurssilla opit tehokkaiden käytännön harjoitusten avulla hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä digitaalisten palvelukonseptien ideoinnissa ja niiden nopeassa testaamisessa. Kurssilla harjoitellaan käyttäjä- ja asiakastarpeiden keräämistä, ja ideoidaan kerätyn tiedon pohjalta uusi palvelukonsepti tai vaikka startup-liikeidea.

UX/UI -suunnittelun perusteet

Haluatko oppia suunnittelemaan helppokäyttöisiä ja intuitiivisia käyttöliittymiä verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin? Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan UX / UI -suunnittelun eli käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun periaatteita, suunnittelu- ja prototypointiohjelmiston käyttöä, ja käyttöliittymien käyttäjätestausta.

Käytännön taitoja mentorin tukemana

Ota haltuun User Experience (UX) eli käyttäjäkokemus

UX Academy Finlandin kursseilla opit taitoja, joita ammattilaiset työelämässä käyttävät. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. digitaalisen konseptin suunnittelu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX design) ja käyttöliittymäsuunnittelu (UI design). Opiskelijalla on kurssien aikana mahdollisuus keskustella mentorin kanssa viestien ja etätapaamisten välityksellä. Mentori on alan kokenut asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja antaa palautetta harjoitustehtävistäsi.

Lue lisää yrityksestäAsiakaskohtaiset koulutukset

Puolen ja yhden päivän koulutukset

UX Academystä voit saada tiimillesi räätälöidyn koulutuksen UX/UI-suunnittelun perusteista. Sisältö voidaan sopia tarpeenne mukaan. Usein koulutus sisältää luento-osuuksia, esimerkkejä ja käytännön harjoituksia, joissa osallistujat pääsevät mm. kokeilemaan käyttöliittymien luonnostelua. Koulutukset toteutetaan etänä videoyhteyden kautta.

Pyydä tarjous sähköpostilla


Tulevat kurssit ja uusi sisältö

Tilaa uutiskirje

Liity muiden digitaalisesta suunnittelusta kiinnostuneiden joukkoon! Suhtaudumme ammattiin intohimolla ja jaamme tarinoita kaikesta designiin liittyvästä.

Tilaa uutiskirje