Ilmoittaudu koulutukseen

Täytä alla oleva lomake, niin saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse.

UX/UI-suunnittelun perusteet

  • Hinta yrityksille ja organisaatioille: 990 € + alv 24%
  • Hinta yksityishenkilöille: 890 € (sis. alv)

Käytännön digitaalinen palvelumuotoilu

  • Hinta yrityksille ja organisaatiolle: 1490 € + alv 24%
  • Hinta yksityishenkilöille: 1390 € (sis. alv)

Ilmoittautumislomake

Jos koulutuksen maksaa työnantajasi, pyydämme sinulta ilmoittautumisesi jälkeen laskutustiedot sähköpostitse. Jos maksat yksityishenkilönä, saat laskun sähköpostitse kurssin alkaessa.

Käytännön taitoja mentorin tukemana

Ota haltuun User Experience (UX) eli käyttäjäkokemus

UX Academy Finlandin kursseilla opit taitoja, joita ammattilaiset työelämässä käyttävät. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. digitaalisen konseptin suunnittelu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX design) ja käyttöliittymäsuunnittelu (UI design). Opiskelijalla on kurssien aikana mahdollisuus keskustella mentorin kanssa viestien ja etätapaamisten välityksellä. Mentori on alan kokenut asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja antaa palautetta harjoitustehtävistäsi.

Lue lisää yrityksestäAsiakaskohtaiset koulutukset

Puolen ja yhden päivän koulutukset

UX Academystä voit saada tiimillesi räätälöidyn koulutuksen UX/UI-suunnittelun perusteista. Sisältö voidaan sopia tarpeenne mukaan. Usein koulutus sisältää luento-osuuksia, esimerkkejä ja käytännön harjoituksia, joissa osallistujat pääsevät mm. kokeilemaan käyttöliittymien luonnostelua. Koulutukset toteutetaan etänä videoyhteyden kautta.

Pyydä tarjous sähköpostilla


Tulevat kurssit ja uusi sisältö

Tilaa uutiskirje

Liity muiden digitaalisesta suunnittelusta kiinnostuneiden joukkoon! Suhtaudumme ammattiin intohimolla ja jaamme tarinoita kaikesta designiin liittyvästä.

Tilaa uutiskirje